Düşecek düşecek ‘Aşkın Kitabı’ medyanın diline düşecek biliyorum;
Yıllarca değişik büyük medya kuruluşlarında büyük ücretlerle tasarımcı olarak çalışmış – çelişmiş,Yazar, çizer, karalar, Mikail Erdoğan ‘Medyada Aşkın Kitabı’ adlı kitabını yayınlayınca büyük ilgi görmeye başladı.
Başta Hürriyet ve Sabah olmak üzere, Günaydın, Dünya, Yeni Sabah, Bulvar, Son Havadis, Tercüman hatta Yeni Şafak ve küçüklü büyüklü onlarca basın kurumlarında çalışan Mikail Erdoğan,
yaşadıklarını çelişkilerini, ihaneti, tanık olduğu ayıpları - çok anlaşılır - ve harbi bir dilleanlatıyor...
Hatta medya dışı aldığı işlerdeki patavatsızlıklarda var bu kitapta.
Bir çırpıda okunacak bir kitap ‘Medyada Aşkın Kitabı’.
Henüz lise yıllarında medyaya bulaşan Yazar Mika, tam 30 yılını verdiği medyanın arka odalarını deşifre ediyor anı-öyküler le.
Aldığı tehditleri, düştüğü esareti, tarikat korkusunu, zamparalıkları, maddi kazanımlarını, elbette kaybettiklerini, su gibi harcandığını su gibi bir dille getiriyor okuyucunun gözlerinin önüne.
Bu kitap, medya baronlarının ipliğini pazara çıkaracak bir kitap olduğu için medyanın diline düşmeye aday görünüyor.
En solundan en sağına yakın çalışma arkadaşlarının, Dünya ve Ülke olaylarının zirve yaptığı dönemlerdeki kapı aralarının hallerini anlatıyor Mika.
Kitabın piyasıya çıkmasıyla gördüğü ilgi üzerine Yazar, Mika Erdoğan, üzerinde çalıştığı ikinci kitabı olması beklenen ‘Memleket Batırma Kitabı’ ile üçüncü kitabı olması beklenen “Çarşı’nın Kitabı”nın çalışmalarını hızlandırdı.
Tüm gelirinin engellilere bağışlanacağı ‘Medyada Aşkın Kitabı’ nın yayını Ceren Yayınları tarafından yapıldı.
Üç bölümden oluşan kitapta, kitabın yazılma serüveni, bu kitap neden engelliler yararına, ve esas aşkın kitabı olarak sıralanıyor.
Kahkahası bol, üzüntüsü çok, sövmenin içten,övmenin dıştan olduğu bu kitabı okumanız önerilir.