31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Başakşehir’in ayağına kadar bir fırsat geliyor…

Başakşehir’in Orta Bölgesi olarak bilinen Şahintepe, Bayramtepe, Altınşehir ( Hadi orta bölge diyelim) ve Ziya Gökalp Mahallelerinin iflah olmaz imar durumunu çözebilecek, konuyu çok iyi bilen ve elbette çözümünü de iyi bilen biri geliyor, Başakşehirli seçmenin ayağına kadar…

Bahçeşehirlilerin talan edilen o doğal güzelliği ile çevre ve göletini ıslah edebilecek biri.

Üç bölgenin birbiriyle ulaşımını kolaylaştıracak biri.

Örneğin; Şahintepe’de oturanın ilçe mülki ve yerel yöneticilerine (Şayet özel arabası yok ise) ulaşabilmesi için 2-3 araç değiştirerek ulaşabilme sorununu çözecek biri.

Kayabaşı yol ve sanayii’nin sorunlarına parmak basacak biri.

Kayabaşı Sanayii İşeverenlerinin sorunları nedeni ile, fabrikalarını yurt dışına taşımak hayalinden vazgeçirecek biri.

Doğu ve Azeri kökenli olması nedeni ile doğu kökenlilerin yaşam tarzlarını bilen ulusalcı seçmenin asla vazgeçmeyeceği, Kürt kökenli seçmenlerin (tuttukları HDP’nin aday göstermemesi nedeni ile) demokratik haklarını savunan ve demokrasinin güzelliği olarak tanımlayan biri olarak, Kürt seçmenin gönül rahatlığı ile oy verebileceği biri.

Dünya görüşü olarak sosyal Demokrat olan “Emek en yüce değerdir” diyen, emeğin emekçinin, çalışanın, memurun yanında olan biri.

Mali müşavirliği nedeni ile mali-muhasebeyi de çok iyi bilen, belediye gelirlerini şeffaf ve hesaplı harcayıp yandaş vakıf ve derneklere peşkeş çekmeyip halk adına kullanabilecek biri.

Daha çok özelliklerinin yanı sıra Büyükşehir Belediye Meclis üyeliğinin deneyimi ve verdiği önergelerle konulara neşterin nasıl vurulacağını bilen bir siyasi operatör.

Kim mi?

Hemen anladınız CHP Başakşehir İlçe Belediye Başkanlığı’na, CHP adayı Abdülhadi Akmugan…

Başakşehir ince eleyip - sık dokuyarak durumu değerlendirecektir.