Son şampiyonluğunu 2013-2014 sezonunda alan Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkanlıktan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Hali hazırda Koç'un 'Başkan adayı değilim' açıklaması da bu düşünceyi destekliyor ancak futbolda da siyasetteki gibi son dakika değişiklikleri olabiliyor.

Fenerbahçe'de gözler olağan seçimli genel kurula çevrildi. Sarı-lacivertlilerin tüzüğüne göre Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı mayıs ayı içerisinde yapılacak. Kulüp olağan seçimli genel kurul için henüz resmi bir açıklama yapmadı.

YILDIRIM: BENDEN HABER BEKLEYİN

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım'ın da adaylık hazırlığında olduğu belirtildi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Aziz Yıldırım başkanlık döneminde birlikte çalıştığı sportif ve idari ekiplerine, 'Hazır olun ve benden haber bekleyin' talimatını verdi.

TASD bir kez daha Berke İçten ile ‘yola devam’ dedi TASD bir kez daha Berke İçten ile ‘yola devam’ dedi

DİĞER BİR ADAY SARAN

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un henüz aday olup olmayacağı belirsizliğini korurken ilk resmi aday Sadettin Saran oldu. Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, Sadettin Saran'ın resmi olarak Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Mostuoğlu yaptığı açıklamada, "Saadettin Saran'ın başvurusu bizden evvel yapılmış divan kuruluna. Biz inceledik dosyayı, hem yüksek divan kurulu hem sicil kurumundan geçirilmiş. Elimizde bitirilmiş bir süreç var. Saadettin Saran, resmi bir aday. Altında önerenlerin olduğu 500'den fazla imzası var. 24 Mayıs, Fenerbahçe başkan adayları için son başvuru tarihi." sözlerini sarf etti.

AZİZ YILDIRIM 'KAMUOYUYLA PAYLAŞIRIM' DEMİŞTİ

"Son günlerde, şahsımla ilgili yazılı ve görsel basında bir çok asılsız haberler ve yorumlar yer almakta, kamuoyu manipüle edilmektedir.

Daha önce de bir çok kez ifade ettiğim gibi, ben herhangi bir planlama ve çalışma içerisinde olursam, bunu bizzat kamuoyuyla paylaşırım.

Şahsım tarafından yapılan bilgilendirmeler dışında, hakkımda yapılan manipülatif haberlere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederim."

Editör: Editör Yazar