ÜMRANİYE- Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi’nin açılışı ve 2017-2018 Eğitim Öğretim yarıyılının karne dağıtım programına Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye İlçe Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Vehbi Ayvat, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri, AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Muhtarlar, Mahalle Başkanları, STK temsilcileri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ümraniye Belediyesi Mehteran Takımı ve folklor ekibinin gösterileri ile başlayan program saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile devam etti. Programın açılış konuşmasını Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi Müdürü Fehmi Ergen gerçekleştirdi. Okulun teknik özellikleri hakkında bilgi veren Ergen, “Bizden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen okulumuza, mescit, çevre düzenlemesini yapan Belediye Başkanımız Hasan Can Bey’e, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

‘SİZLER BİZE EMANETSİNİZ’

Daha sonra programda konuşma yapan Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, “Rabbim gençlerimize zihin açıklığı versin. Sizler bizim emanetimizsiniz. Bu vesileyle ilçedeki tüm okullara olduğu gibi açılışını gerçekleştirdiğimiz Nevzat Ayaz Anadolu Lisesine de destek ve katkılarından dolayı Belediye Başkanımıza şahsım adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

‘GELECEĞE YATIRIM YAPIN’

Konuşmasına Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi’nin Ümraniye’deki en köklü lise olduğuna vurgu yaparak başlayan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Sevgili öğrenciler, sizlerin daha kaliteli ortamda eğitim almanızı sağlamak için bu okul yeniden yapıldı. Okulumuzun yeniden yapılışı hem Ümraniyelileri, hem de bizleri çok mutlu etti. Bu vesileyle emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Öğrencilere nasihatlerde bulunan Can, “Bu okul dönemlerinin kıymetini çok iyi bilin, zamanınızı iyi değerlendirerek geleceğinize yatırım yapın. Sizin başarılarınızı görmek isteyen anne, baba ve öğretmenlerinizin söylediklerini önemseyin” dedi.

Kent YAŞAM

Editör: Haber Merkezi