CHP ön seçimini bitirdi. Sonuçları birkaç gün tartışılır, şu seçildi bu seçilemedi vs. CHP için bunlar konuşulurken diğer partilerin aday belirleme tüyoları iyice dedikodu malzemeleri olacak ve bir bölümde onlar konuşuluyor olacak bu hafta.

Sonra gelecek 7 Nisana kadar şu partiden bu aday, bu partiden şu aday konuşulacak partilerde yer bulamayan bazıları yani barajı geçecek olan dört partide yer bulamayan birkaç kişi bağımsız aday olacak bunlarda konuşmaların küçükte olsa bir bölümünü kapsayacak.

7 Nisandan sonra partiler aday listelerini belirleyecekler ve itiraz süresi başlayacak uzunca bir süre bunlar konuşulacak bunlar tartışılacak belki kalpler kırılacak, küskünlükler olacak bazıları da (iyi yer bulan aday) bayram yaşanacak.

Vatan Millet Sakarya nutukları, Özgürlük Barış eşitlik söylemleri, Ekonomi işsizlik çağdaşlık imaları, din iman ticaretlerini anımsatan sloganlar vs. gırla gidecek.

İşte bütün bu süreci izlemek, koklamak, yorumlamak üzere Nisanın başında Çukurovaya intikal edeceğim.

Adana, Mersin, Ceyhan, Erdemli ve fırsat bulduğum kadar Çukurova’nın diğer köşelerindeki siyasetin nabzını tutmaya çalışacağım, haber kollayacağım.

Her ne kadar Kent Yaşam Gazetemiz İstanbul bazlı bir gazete ise de hem Kent Yaşam’da hem diğer internet gazetelerimiz olan ulusal bazdaki (www.yasamgazetesi.com.tr. – www.yenihaber24.com ) gazetelerimizde yayınlanacak ürettiğimiz haber,röportaj,makale, fotoğraf ve her şey.

Çukurovalı arkadaşların dikkatine!

Olumlu – olumsuz siyasi haberlerinize açığım..

Aman ha şuna dokunmayalım ayıp olur, aman ha falancayı kızdırmayalım, aman ha başımıza iş açmayalım, yapma lan memleketi sen mi kurtaracaksın gibi tavırlar bizi bağlamaz, biline…

Geliyorum…