Beşiktaş Belediyesi, Öğretmenler Gününde Beşiktaş’a emek veren öğretmenler için Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde “Candan Erçetin Konseri” düzenledi

Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği Candan Erçetin Konseri, Akatlar MKM’de gerçekleşti. Öğretmenler Günü kutlaması için, Beşiktaş’a emek veren binlerce öğretmen geceye davet edildi. Konser öncesi konuşan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar Beşiktaş’ta yaşayan öğretmenlere bir de müjde verdi. İlçe Milli Eğitim ve Şube Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen projenin detayları hakkında bilgi veren Hazinedar, “Her haftasonu bir okulumuzun öğretmenlerini İstanbul dışında bir otelde kampa alıp tatil yaptıracağız. Belki bir haftada iki okul olabilir. Sizlere çok güzel bir yer hazırladık” dedi.

Kokteylin ardından konser salonuna geçen öğretmenler, Candan Erçetin’in şarkılarıyla keyifli bir akşam geçirdi. Salonu tıklım tıklım dolduran öğretmenler, bu özel gecede sahne alan sevilen sanatçı Candan Erçetin’in şarkılarına eşlik ettiler.

Candan Erçetin ise, 20 yıllık öğretmenlik hayatında ilk kez meslektaşlarına bir 24 Kasım’da konser verdiğini belirterek, gecenin bu sebeple kendisi için özel olduğunu ifade etti. Öğretmenlik mesleğine gönlünü ve yıllarını vermiş olan 1929 doğumlu Çapa Kız Öğretmen Lisesi Mezunu Müjgan Hazinedar da, gecede öğretmenler için yazdığı şiirini okuyarak, salondakileri duygulandırdı. Salonda bulananların beğenisini toplayan şiiri okuyan Müjgan Hazinedar, öğretmenler tarafından ayakta alkışlandı. Gecenin sonunda konsere katılan tüm öğretmenlere içinde kırtasiye malzemeleri olan çanta hediye edildi. (Fidan UĞUR-KENT YAŞAM)


Editör: Haber Merkezi