Fatih Belediyesi Yedikule Sosyal Tesisleri’nde, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in ev sahipliğinde gerçekleşen programa Başkan Yardımcıları Hasan Suver, Ednan Güler, Mehmet Ustaoğlu, Talip Temizer, Veysel Karani Yüksel, İzzettin Öztosun, Başkan Danışmanı Necati Selvi ile Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi, Eczacılık, Diş Hekimliği ve Sağlık Bilimleri Fakültesi temsilci öğrencileri katıldı.

Öğrenciler okudukları ilçeyi yakından tanıdı

Katılımcıların kendilerini tanıtmasından sonra hep beraber akşam yemeği yendi. Yemeğin ardından Başkan Mustafa Demir, gençlere Fatih Belediyesi’nin gerçekleştirdiği proje ve çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Demir, yaptığı sunumda fotoğraflar ve videolar da kullanarak gençlerin eğitim gördükleri ilçeyi yakından tanımalarını sağladı. Sunumun ardından katılımcı öğrenciler Başkan Demir’e sorular sordular.

Talepler anında karşılık buldu

Öğrencilerin bütün sorularını teker teker yanıtlayan Başkan Mustafa Demir, onların istek ve taleplerini de dinledi. Öğrencilerin yüzme havuzu hakkında istekleriyle ilgili yetkililerle hemen telefonla irtibata geçen Başkan Demir, talebin gerçekleşmesini sağladı. Katılımcı öğrencilerin diğer istek ve talepleri incelenip, çözüp aranmak üzere not alındı. Yemek sonunda öğrenciler Başkan Mustafa Demir’e, ev sahipliği, ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederek, çiçek takdim ettiler. Başkan Mustafa Demir’de tüm öğrencilere kol saati hediye ettikten sonra, hep birlikte hatıra fotoğraf çekildi.

Yine İlim Yayma Cemiyeti’nde üniversite öğrencileri ile bir araya gelindi.

 

Editör: Haber Merkezi