Gazetemiz ve medya kuruluşumuzun Merkezi’nde (Küçükçekmece-Sefaköy) her yerel seçimden sonra İstanbul’dan seçilmiş ilçe belediye başkanlarımızı ağırlarız. İlçe belediye başkanları yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı veya yardımcılarını ağırlarız.
Hatta İstanbul dışından seçilmiş özellikle Kars-Ardahan-Iğdır bölge belediye başkanlarını da ağırlarız hayırlı olsun dileklerimiz için.
Gazete yönetimimizin en yaşlısı olduğum için gazete sahibi  hoş geldiniz konuşmasını benim yapmamı söyler açılış yapmak için.
Ben hoş geldiniz- hayırlı olsun derken hemen şu vurgulamayı yaparım “Başkanım hayırlı olsun ve çok başarılı olmanızı diliyoruz ve başarılı olmanız için her türlü desteği veririz. Çünkü başarılı olmanız halka ve kente iyi hizmet verdiğiniz anlamına gelir. Bizde halk adına bunu diliyor ve bekliyoruz” derim.
Bu dileklerimizi hangi partiden seçilmiş olursa olsun söyleriz.
Geçen hafta Mersin Erdemli Belediyesi’ne dilekçe ile bir talepte bulundum. Sitelerin kontrolünden alınan ağaçların ve özellikle boy açısından yetişilemeyen palmiyelerin budanmasını rica ettim. Dilekçemin süresi haftasını bulmadan Erdemli Belediyesi İtfaiyenin sepeti ve iki personelle bu talebimi yerine getirdi bölge sakinleri için.
Hep dövecek-sövecek değiliz ya Erdemli’nin MHP’li Belediyesi’ne bu hizmetinden dolayı bir teşekkür borcum vardı, kocaman bir teşekkür…..