Kars Belediye başkanlığına talip olduğunu belirten Özbey, Kars’ın ve Karslı esnafın dünyaya açılacağını ifade etti.

Kars’ta yıllardır yapılan bir belediyecilik anlayışının dışında bir başkanlık yapacağını ifade eden Özbey,;” Elimi değil bedenimi taşın altına koyacağım. Kars halkı hazır olsun. Seçildiğimiz gün bu bir milat olacak. Avrupa’ya gitmeye gerek kalmayacak, Kars Avrupa olacak.Avrupa’dan insanlar, gazeteciler,yazarlar, işadamları Kars’a  gelecek. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.Memleketime ilişkin büyük projelerimiz hazır. İnşallah Aday olduğumuz gün, ekibimizle birlikte projelerimizi  açıklayacağız.” diye konuştu.

Artık Ankara’da veya İstanbul’da düzenlenen ” Kars günleri”  gibi etkinliklerin  zamanının çoktan geçtiğini belirten Özbey, “İnşallah  Kars Belediyesi olarak, ilk işimiz Karslı Esnafları Paris’te “Kars Günleri^ne götürmek olacak. Parisli esnafları da  Kars’a getirmek olacak. Avrupa’da bir çok ülkede bu etkinliği yapacağız.”dedi.

Sürekli Kars’ta olduğunu, ailesinin de orada olduğunu belirten Özbey, belediyecilikten kaynaklanan sorunları da bir bir bildiğini, göreve gelir gelmez tüm sorunları en kısa sürede çözeceklerini kaydetti.

Editör: Haber Merkezi