Yaklaşık 2 yıldır böbrek yetmezliği tedavisi gören, geçtiğimiz Ramazan ayı başlarında kalp ameliyatı olan Hakan Sağlam’ın ani ölümü Arnavutköy’de şok etkisi yarattı. 44 yaşında evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda hayata veda eden Sağlam İnşaat Ltd.Şti Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sağlam, yaklaşık 25 yıldır Arnavutköy ve çeşitli bölgelerde gayrimenkul piyasasının sevilen ve sayılan renkli simalarındandı.

Arnavutköy gayrimenkul piyasasını yakından tanıyan Sağlam, bölgede yatırım yapmak isteyen çeşitli, kurum ve kuruluşlara danışmanlık hizmetinin yanı sıra birçok kişiyi ev ve arsa sahibi yapmasıyla tanınırdı.

HAKAN SAĞLAM ADAM GİBİ ADAMDI

Ani ölümünün ardından gazetemize bir açıklama yapan kardeşi Yavuz Sağlam, “Hakan Sağlam’ın Arnavutköy ve bölgede sevildiğini bilmek, görmek, hayırla yâd edildiğini bilmek bizim için sevindirici bir olaydır. Hakan Abimin çok genç yaşta aramızdan ayrılmasına elbette çok üzüldük. Ama hayatın kanunu böyledir.

İnsanlar yüce Rabbimin yarattığı üzere, doğarlar, yaşarlar ve günü gelince dünyadan çeker giderler. Önemli olan insan gibi onurlu, gururlu ve adam gibi yaşayabilmektir. Abim insanlara her zaman yardımcı olmayı seven özellikle de maddi anlamda yardıma muhtaç insanlara yardım etmeyi çok seven, insanları kırmayan, herkesin maddi ve manevi manada yardımın koşan, yardımı esirgemeyen bir insandı” dedi.

1971 yılında İstanbul’da doğan 3 çocuk babası olan Hakan Sağlam’ın cenazesi Arnavutköy Merkez camiinde kılınan cenaze namazın ardından Haraççı köy mezarlığında toprağa verildi.

Orhan ŞİMŞEK-Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi