Toplam 3.700 metrekare alan üzerine kurulan Ataköylüler Evinin, 175 metrekare kapalı alanı, 100 metrekare açık oturma alanı bulunuyor. Aynı anda 100 kişinin kapalı, 100 kişinin de açık oturma alanından faydalanabileceği Ataköylüler Evi’nde çocuklar için de bir oyun alanı bulunuyor.
Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Ataköylüler Evi’nin açılışına Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda Ataköylü katıldı.

Açılış kurdelasını kesen Başkan Ünal Erzen, Ataköylüler Evi’nin Yeşilköy’de bulunan Bakırköy Belediyesi Sanat Evi ve Kent Müzesi Kafeteryası konseptinde tamamen ücretsiz hizmet vereceğini belirtti. Erzen "Sevgili Bakırköy'lüler, lütfen Bakkart'ınızı yanınızda taşıyın. Buradan sadece BAKKART sahibi Ataköylüler, Bakırköylüler yararlanabilecek. Ataköylüler çaylarını, kahvelerini içebilecekleri, sıcak bir ortamda sohbetlerini gerçekleştirebilecekleri, gazetelerini, dergilerini okuyabilecekleri, televizyon izleyebilecekleri,apartman toplantılarını yapabilecekleri, gerekirse doğum günü partilerini gerçekleştirebilecekleri Ataköylüler Evi’ni hizmete açmaktan çok mutluyuz. Hatta kar yağarsa Ataköylüleri torunlarıyla beraber geniş bahçemizde kardan adam yapmaya , kartopu oynamaya davet ediyorum. Ayrıca bütün engelli kardeşlerimizde Ataköylüler Evi’nden rahatlıkla yararlanabilecek. Bakırköy'lü olmanın ayrıcalığını her yerde yaşayın. Eğitim ve Sağlık konusunda Bakırköylülerin bir sıkıntısı kalmadı. Şimdi yaşam alanlarımızı genişletmenin, sosyal etkinliklerimizi huzurla yapabileceğimiz hizmetleri verme zamanı." şeklinde konuştu.

Vatandaşların sorularınada cevap veren Erzen, "belediyenin destek vermesini istediğiniz her türlü projede ben varım" dedi.

Selvi Sarıtaç
 

Editör: Haber Merkezi