İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle sıcaklığın sıfırın altına düştüğünü ve sokak hayvanlarının donma tehlikesi yaşadığını belirten CHP Bahçelievler Gençlik Kolları Başkanı Berkan Erdoğan, insan olarak bakıma ve yardıma muhtaç  tüm canlılara sahip çıkmamız gerektiğini söyleyerek, "Gençlik kolları olarak öncelikle kendi imkanlarımızı birleştiriyoruz. İlçe Başkanımız başta olmak üzere diğer yöneticilerimizin de yardımıyla ısı yalıtımında kullanılan straforla kedi ve köpekler için kulübeler yaptık. Amacımız birkaç sokak hayvanına barınma imkanı sağlayabilmek" dedi.
Daha öncede buna benzer çalışmaları bireysel olarak yaptıklarını söyleyen Erdoğan, kar yağışı ve soğuk hava nedeni ile geçiçide olsa yaptıkları çalışmaları projelendirerek, hep birlikte CHP ilçe binasında çalışmaya başladıklarını ifade etti.



"Gençlerin duyarlı oluşu bizleride mutlu ediyor"
Gençlerin çalışmasını çok duyarlı ve insani bulduklarının altını çizen Kadın Kolları Başkanı Hülya Oğuz ve yönetiminin de destek verdiği projeyle ilgili Oğuz şunları dile getirdi, “Gençlerimiz öncelikle kendi imkanlarıyla çok önemli bir girişimde bulundular. Bizlerde kadın kolları olarak gençlerimize bu duyarlı çalışmalarında maddi ve manevi katkıda bulunduk. Burda yapılan şey, duyarlılıktır. Gençlerin doğayı sevmesi, hayvanlara karşı duyarlı olmaları bizileride çok mutlu ediyor. Birlikte paylaştığımız her şey doğada yaşayan tüm canlılara dönük olacaktır” diyerek düşüncelerini ifade etti.



“Hedefimiz Bahçelievler Belediyesi” diyen CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan’da “Genç arkadaşlarımızın kalplerinin güzelliğiyle gerçekleşen bir etkinlik. ‘Gençlik sokağa, parti Sol'a’ sloganıyla yola çıkan gençlerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” diyerek, İlçe Başkanları olarak değil, abileri, arkadaşları, dostları olarak her zaman yanlarında olduğu ifade etti.



Yaptıkları kulübeleri Bahçelievler sınırlarındaki park ve bahçelere bırakacaklarını belirten gençlik örgütü üyeleri, barış, huzur, ve kardeşliğin hakim olduğu, yaşanır bir Türkiye temennisi ile çalışmalarına devam edeceklerini söylediler.





Yeni yıla saatler kala CHP Bahçelievler İlçe Başkanı ve Gençlik Örgütü, projeye destek veren tüm üyelerle birlikte civarda bulunan park ve bahçelere içine mama da koydukları kulübeleri yerleştirdiler. 





Selvi Sarıtaç

Editör: Haber Merkezi