Genel Kurulunu bitirdikten hemen sonra çalışmalarına hız veren İyi Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı, Kamu Kurumları, Siyasi Partiler, Muhtar ve STK ziyaretlerini tamamlayarak saha çalışmalarına başladı.

Özgürlük Meydanı’nda üye kayıtlarına başlayan İyi Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı, partiye büyük ilgi olduğunu, vatandaşların kendilerini görmekten çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Halkın bize gösterdiği teveccühü karşılıksız bırakmayacağız” dedi.

Bakırköy’de vatandaşların büyük bir arayışta olduğunu, İyi Parti’nin bu anlamda da bir umut ve heyecan olduğunu belirten İyi Parti ilçe yöneticileri, ülke ve ilçe iktidarında iddialı olduklarını söyledi.

İyi Parti yöneticileri, ilk 6 ay içerisinde Bakırköy’de İYİ Parti üye sayısını 10 bin kişiye çıkarma hedeflerinde hiç zorlanmayacaklarının sinyalini saha çalışmalarında gördüklerini belirtti.

Hiç bir siyasi partinin devamı değil, halkın sesine kulak vererek kurulan milli bir hareketin vücut bulmuş hali olduklarını ve karşılıklı fikir alışverişleri ile ortak değerlerde mücadele etmeyi hedeflediklerini belirten İyi Parti İlçe Başkanı Ertuğrul Şen, özellikle gençlerin gösterdiği ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. “İyi Parti Türkiye’ye de, Bakırköy’e de iyi gelecek” dedi.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi