Sarıyer Belediye Başkanı ve başkan adayı Şükrü Genç, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” nedeniyle bugün değişik semt ve mekanlarda kadınlara kırmızı karanfil verip, Kadınlar Günü’nü kutlarken Rumeli Kavağı Mahallesi’ndeki midyeci kadınları da ziyaret etti.

Başkan Genç bugün önce Hacıosman Metro İstasyonu girişinde kadınlara karanfil dağıttı. Ardından Gümüşdere Mahallesi’nde kadınlarla kahvaltıda buluştu. Genç, yaşlısından gencine, kadınından erkeğine herkese karanfil verdi. Gittiği yerlerde yoğun ilgiyle karşılaşan Başkan Genç, sadece 8 Mart’ın değil bütün günlerin kadınların olduğunu söyleyerek, kadınlara destek verildiği takdirde yapamayacakları hiçbir şeyin olmadığını belirtti.

MİDYECİ KADINLAR ZİYARET ETTİ

Sarıyer’de iki dönemdir belediye başkanlığı yapıp üçüncü dönem için aday olan CHP’li Şükrü Genç, öğleden sonra da Rumeli Kavağı Mahallesi’ndeki midyecileri ziyaret etti. Midyeci kadınlara kırmızı karanfil takdim edip, Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Genç, bu sırada bir bebeğe de doğum hediyesi olarak para verdi. Midyeciler tarafından yakın ilgiyle karşılanan Başkan Genç’e midye dolması ikram edildi.

Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi