CHP Bakırköy Kadın Kolları’nın, Tarık Akan Kültür Merkezi’nde yaptığı başkanlık seçimine katılım ve ilgi, hem kadınlar tarafından hem de erkek tarafından yoğundu. Eski YDK Üyesi Tülay Ateş’in divan başkanlığı yaptığı kongre de  başkanlık için iki aday yarıştı. Yapılan oylama sonucu kullanılan 309 oydan 220’sini alan Hamide Yazıcı seçimi kazanan isim oldu. Yarışa pembe liste ile giren bir diğer aday olan Yeter Kılıç ise 83 oy aldı.

“CHP’DE KAZANAN YA DA KAYBEDEN DİYE BİR DURUM SÖZ KONUSU OLAMAZ”

Kadın kollarının yeni başkanı seçilen Hamide Yazıcı seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından yaptığı konuşmada CHP’de yapılan ilçe kongrelerinde kazanan yâda kaybeden diye bir durumun söz konusu olmadığını dile getirdi. . “Amacımız ülkenin aydınlık yarınları için hep birlikte çalışmak” diyen Yazıcı, tüm örgütüne teşekkür etti.

“KAZANAMAMIŞ OLMAM ÖRGÜT İÇİN ÇALIŞMAYACAĞIM ANLAMINA GELMEZ”

Seçime gelerek saatlerce bekleyen ve takdir hakkını kullanan tüm örgüt arkadaşlarına teşekkür eden Avukat Yeter Kılıç ise  kazanan aday Hamide Yazıcı ve yönetimini kutladı ardından “Kazanamamış olmam örgüt için çalışmayacağım anlamına gelmez, her daim her konuda elimden ne geliyorsa yapacağım” dedi.

BUGÜN KADINLARIN GÜNÜ !

Bu günü kadınların kazandığı bir gün olarak değerlendiren Kadın Kolu Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Nebahat Civan, örgütünden asla vazgeçmeyeceğini ifade ederek, “Sizlerle olmaktan ve sizleri tanımaktan son derece mutluyum. Ne zaman Hocam sana ihtiyacım var derseniz, o zaman yanınızda olacağım” dedi.

Kadın Kolu Başkanı olduğu 2 yıl boyunca mücadeleyi birlikte götürdüğü yönetim kurulunu sahneye davet eden Nebahat Civan, tüm arkadaşlarına teşekkür etti.

Hamide Yazıcı Başkanlığı Kadın Kolu Yönetimi

ASİL YÖNETİM

Hatice Sarı

Gönül Cantürk

Pervin Koçak

Fatoş Akkol

Berrin Akdemir

Şeyda Sağıroğlu

Meltem Bekaroğlu

Bahar Nurcan

Semra Karadayı

Sema Yeşilyurt

YEDEK YÖNETİM

Satı Merkit

Meltem Bağlan

Kıymet Şan

Nilgün Doğan

Saadet Saçbüker

Damla Akma

Hikmet Atik

Zeynep Özyağmur

Hümeyra Yalın

Perihan Çelik

İL DELEGE

Mehtap Türedioğlu

Berrin Aydın

Nebahat Civan

Nuran Özdem

Bahriye Kayadibi

Canan Sevsar

Zeynep Nermin Başaran

Sevgi Eryaman

Şengül Güler

Gamze ÜNLÜ / KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi