CHP ilçe başkanlıkları tarafından kadın ve erkek oyunculardan kurulacak 39 takım, Avrupa ve Asya olmak üzere iki grupta tek maçlı eliminasyon sistemine göre karşı karşıya gelecek. İstanbul Kupası – CHP İstanbul İlçe Örgütleri Arası Voleybol Turnuvası’nın fikstürü önümüzdeki günlerde açıklanacak ve müsabakalar 3 farklı spor salonunda oynanacak. Maçları Türkiye Voleybol Federasyonu’nda aktif görev yapan eski hakemler ve eski voleybolcular yönetecek. İstanbul Kupası’nın şampiyonuna düzenlenecek törenle kupa ve ödüller verilecek.
 
“Voleybolda da tıpkı siyasette olduğu gibi…”

CHP İstanbul Spor Kurulu tarafından organize edilen turnuvayla ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu şunları söyledi: 

“CHP İstanbul örgütü olarak yoğun seçim çalışmalarını geride bıraktık. Şimdi önümüzdeki daha fazla sorumluluk ve daha fazla çalışmamız gereken bir seçimsiz siyaset dönemi var. Bu dönemde ilçe örgütlerimizin spor ile bir aradalığını arttırmak ve dayanışmayı çoğaltmak için bu turnuvayı düzenledik. Ben de ilkokul ve lise döneminde uzun yıllar voleybol oynadım. Voleybol, takım ruhunun en yüksek seviyede hissedildiği, oyuncuları tam bir uyum içinde oynadığında başarıya ulaşılabilen bir spor dalı. Voleybolda da tıpkı siyasette olduğu gibi herkes birlikte hareket edip bireylerin eksikleri tamamlanırsa başarı geliyor. Bu turnuva galibiyet ya da mağlubiyet ile değil dostlukla, dayanışmayla biten maçlara sahne olacak. Şimdiden parti üyelerimizden oluşacak 39 takıma da başarılar diliyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi