Divan başkanlığını CHP Başkan Yardımcısı Engin Altay’ın yaptığı kurultaya, Milletvekillerinden Ali Şeker, Eren Erdem ve Zeynel Emre’nin yanı sıra, İl yönetiminden Oğuz Soydan,  İBB CHP Grup Başkanvekilli Ertuğrul Gülsever, Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Selami Aykut,il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.



Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği kurultayda İlçe Başkanlığına adaylığını koymayan mevcut ilçe başkanı Seyit Ali Aydoğmuş yaptığı konuşmada, ilçe başkanlığı yaptığı süre boyunca çalışmalarında yardımcı olan tüm üyelere teşekkür ederek, hakkı olanların haklarını helal etmesini istedi. “Barış, özgürlük, kardeşlik ve kimsenin kimseyi sorgulamadığı bir dünya istiyorum” diyen Aydoğmuş, “Benden yana bir hakkım varsa hepinize helal olsun” diyerek, adaylara şans diledi.



Yapılan Oylama sonucu adaylardan Gökmen Güneş 140, Ecz.Mehmet Ali Özkan 244 oy alarak İlçe Başkanı oldu.



İlçe Başkanlığına seçilen Mehmet Ali Özkan, iktidar olmanın yolunun örgütlenmeden geçtiğini ifade ederek, “Bu seçimin kaybedeni yok, kazanan Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bu bir bayrak yarışıdır, amacımız iktidar olmaktır. Çalışmalarımıza destek veren tüm örgütüme teşekkür ederim. Hep birlikte daha çok çalışarak, ilk hedefimiz olan Bahçelievler Belediyesi’ni, Cumhuriyet Halk Partisi’ne dahil etmektir” dedi.



Selvi Sarıtaç 

Editör: Haber Merkezi