Dernek lokalinde düzenlenen kahvaltılı toplantıya, Fatsalılar Dernek Başkanı Osman Cayak ve yönetim Kurulu üyeleri, MHP İstanbul Milletvekili ve MYK üyesi İsmail Faruk Aksu, MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, İl Başkan Yardımcıları Osman Gür, 2. Bölge Başkanı Birol Gür, Ali Maltayman, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, MHP İstanbul Milletvekili adayları Gülru Vardar, Muhammet Emin Özkurt, Ömer Ökten, Tuğba Turgan, İzmit Milletvekili Adayı Osman Beniz, MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Yaşar Özkan, MHP Şişli İlçe Başkanı Bayram Gölcük, 3. Bölge Milletvekili İsmail Faruk Aksu, Şişli Ordulular Dernek Başkanı Ali Ayhan, Fatsalılar eski Dernek Başkanı Asım Öncü, Demokrat Ordulular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Fahriye Çolak, Ordu Federasyonu'ndan Sabri Çelebi, Celalettin Dervişoğlu, Pendik Ordulular Derneği Başkanı Abdulkadir Oldu, Kumrulular Derneği Başkanı Özay Dervişoğlu katıldı.



KARATAŞ: 1 KASIM’DA TÜRKİYE İÇİN OY KULLANACAĞIZ



1 Kasım seçimlerinin ülkemize hayırlı olmasını dileyen Fatsalılar Dernek Başkanı Osman Cayak'ın ardından söz alan MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, bu seçimlerde partilere değil ülkenin geleceğine yönelik oy kullanılacağını belirterek, 'Her partiye gönül veren insanlarımız vardır.



Hepsine saygımız sonsuz. Yaşadığımız acı süreçleri göz önünde bulundurduğumuzda artık takım tutar gibi siyasi parti tutmamız gerekir. Ülkesinin geleceği için hizmet edecek kadrolara destek olmanızı istiyorum.



Yakinen tanıdığınız bildiğiniz ve bu ülkeye karşılıksız hizmet edeceğine inandığınız insanları destekleyin.



Kendi tarafımızdan değil, Türkiye gözüyle yaşananlara bakmak ve yavrularımızın geleceğini düşünerek hareket etmek lazım.



Geçmiş on üç yılımızı ve bugün içine düştüğümüz durumu düşünerek oy kullanmaya gidelim. Doğrulardan yana yanlışlara karşı olalım. Başka bir Türkiye yok' diye konuştu.




HAZİNEDAR: HASSASİYETLERE SAYGILI OLMALIYIZ



Daha sonra söz alan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ise yaptığı konuşmasında, "Hayatımızı şekillendiren geçmişimize baktığımızda.



Ben çocukluluğumu memleketimde yaşadım. Fatsa'nın 70'li yıllardaki zor ve acılı yıllarını yaşadım. Biz yetişirken Fatsa'da solcusu, sağcısı, ülkücüsü, devrimcisi, olağanüstü bir yaşam vardı. Bizler yetişirken, etnik, kültürel, ırk, cins ayrımı gibi duygularla büyümedik. Hassasiyetlere saygılı bir şekilde büyüdük. Fatsa çatışmaların odak noktası oldu. Fikri Sönmez'in belediyesinde devrim marşları okuduk. Sol yumruğum havada 'Kahrolsun Faşizm' sloganları atardık. Bu topraklardaki her yurttaşın vatanına ve toprağına kendisi için bir bağlılık hissetmesi lazım. Bunlar siyasi tartışmanın konusu olmamalı. Sen mi o mu vatanını daha çok sevecek diye bir şey yok. Bu tartışmalarımız içerde bitireceğiz. Sonuçta biz ülkemizin sorunlarını, birlikte rahmet var, ayrılıkta azap var sözünden yola çıkarak birlikte çözeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi'nin de bu partilerden biri olduğunu düşünüyorum. Ben özgürlükçü sosyal demokrasiye inanan bir olarak siyasette bugünlere geldim. Siyasetimiz kıblesi özgürlükçü sosyal demokrasidir. Belediye Başkanı olarak göreve başladığım günden beri bize oy veren de vermeyene de aynı hizmeti götürüyoruz. 1 Kasım seçimlerinin birlik ve bütünlüğümüzü güçlendireceği inancıyla hepinizi selamlıyorum' diye konuştu.
 

Editör: Haber Merkezi