Birlik ve beraberlik söylemleri ile devam eden kahvaltılı programa Kadın Kolu Başkanı Nebahat Tamyürek Civan ve yönetimi ev sahipliği yaparken, İlçe Başkanı Selçuk Biber ve Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’da katıldı.

CHP’li beş kadın belediye meclis üyesinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan CHP Bakırköy Kadın Kolu Başkanı Nebahat Tamyürek Civan, destek amaçlı düzenlenen programda kendilerine destek veren tüm partili dostlarına teşekkür etti.

Daha geniş alanlarda ve programlarda sık sık bir arada olacaklarını söyleyen Civan, “Sahip çıkmamız gereken bir ülkemiz, şehrimiz ve çocuklarımız var” diyerek, son günlerde üniversitelerde yaşanan olaylara dikkat çekti. Toplumsal huzurun sağlanması için, hep birlikte CHP’yi iktidara taşımayı hedeflediklerini ifade eden Nebahat Tamyürek Civan, “Öncelikle ilçe başkanıma, belediye başkanıma ve meclis üyelerimize çalışmalarımızda verdikleri destekten ötürü teşekkür ederim. İktidara giden yolun mihenk taşı kadınlardır. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Kahvaltı sonrası Kanser Haftası kapsamında  İlçe Başkanlık binasında düzenlenen “Kanserden Korunma ve Beslenmenin Önemi” temalı konferansa katılan partililer, Prof. Dr. Berrin Pehlivan'ın konuşmacı olduğu programla, kanserden korunma yolları ve beslenmenin kanser üzerindeki etkileri konusunda bildilendirildi.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi