Develi Sarıkaya Dernek Başkanı Fahri Yıldırım’ın ev sahipliği yaptığı geceye çok sayıda Ak Partili yönetici katılırken, geçmiş dönem Gençlik ve Spor Bakanı Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Ak Parti Bakırköy İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane, 3. Bölge milletvekili adayları Hayriye Kuzu, Murtaza Zengin, KASFED Başkanı Muhammed Ali Temel, İstanbul Kayseri Dernek Başkanı Fikret Şahin, Develi Kabaklı Köyü Dernek Başkanı Alaattin Candemir, Develi Çomaklı Köyü Dernek Başkanı Mehmet Tuğaç, KAYDER Yönetim kurulu üyesi Mustafa Şam katılanlar arasındaydı.

Kuran tilaveti ve dualarla açılan iftar sofrasının ardından katılımcılara hoş geldiniz diyerek açılış konuşmasını yapan Develi Sarıkaya Dernek Başkanı Fahri Yıldırım, böyle bir gecede kendilerini yanlız bırakmayan tüm hemşehrilerine ve AK Partili yöneticilere ayrı ayrı teşekkür etti.

Eski Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, milletvekili adayı olduğu İstanbul'da çalışmalarına başladığını ve böyle bir organizasyona katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bundan böyle sık sık birarada olacaklarını belirtti.

Bakırköy İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane’de yaptığı konuşmada, 24 Haziran seçimlerinin önemine değinerek, çok çalışmaları gerektiğini söyledi. 15 yılda millet olarak çok şey yaşandığını belirten Kestane, “Durmak yok, yola devam” dedi.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği geceden memnunyetini ifade ederek ayrılan katılımcılar, böyle bir gecenin organizasyonuna aracılık eden herkese teşekkür etti.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi