İstanbul’un iki büyük semti Küçükçekmece ve Bağcılar’da şubeleri bulunan Dürümcü Mahsun Usta sosyal medya hesabından yaptığı çekilişle 3 takipçisine hediye dağıttı. 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel olarak 22 Ocak tarihinde sosyal medya fenomenlerinden Ünal Turan ile birlikte bir çekiliş yapacağını açıklayan Dürümcü Mahsun Usta, ‘’İhtiyacı olan 3 şanslı takipçisine son model cep telefonu hediye edeceğini’’ açıklamıştı. O tarihten itibaren 13 Şubat’a kadar süren çekiliş Türkiye’nin en büyük sosyal medya hesapları tarafından da paylaşıldı. Dürümcü Mahsun Usta ve Ünal Turan’ın sosyal medya hesaplarından canlı olarak yapılan çekilişte, bir bilgisayar programı aracılığı ile şanslı 3 kişi belirlendi.

Yapılan çekiliş sonucunda birinciyeApple iphone 11, ikinciye Samsung, üçüncüye ise Huawei marka telefon hediye edildi.

Kazanan talihliler şöyle:Enes Alkaya Apple iphone11, Dursun Kaya Samsung, Cengizhan Demir Huawei marka telefon kazandı.

İhtiyaç sahibi kişilere çıktığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Mahsun Usta ilerleyen zamanlarda çekilişlerin devam edeceğini söyledi.

5YILDIZLI DÜRÜMCÜ

Dürümünden künefesine, ızgara çeşitlerinden çorbasına bolca lezzettadabileceğiniz birmekânolan Mahsun Usta, 1500 metrekare üzerine kurulan ikinci şubesini yakın zamanda Halkalı ’da açmıştı. Uygun ve kaliteli yemekleriyle hijyenik bir mekanda, güler yüzlüpersoneliyle şimdiden lezzet arayanların durağı oldu.

Bağcılar’daki ilk şubesi ile bölgede damak tadına önem verenlerin müdavim olduğu bir marka haline gelen Mahsun Usta’nın Halkalı’daki ikinci şubesi de Küçükçekmeceliler’in birbirlerine tavsiye ettiği bir mekan olarak kabul görmeye başladı. Markanın kurucusu MahsunGökçur‘Bir kere tatmanız yeter’ sözünü menülerine ve hizmet anlayışına güvenerek belirlediğini ifade ediyor.

SİPARİŞ HATTI: 444 60 70


 

Editör: Haber Merkezi