İlk şubesini 2009 yılında açtığı günden beri, Türkiye'nin hızlı gıda tüketimine lezzet, kalite, sağlık ve hijyen standartları getirmeyi misyon edinen Paşa Döner, 84. şubesini Bakırköy İstanbul Caddesi’nde açtı.

Paşa Döner’in özel üretim tesisinde beyaz etler gerekli tüm tetkikler uzmanlar tarafından yapılarak hazırlanıyor. Kendine has tarifi, enfes bir sosla karşı konulamaz lezzetine erişerek, günlük olarak tüm şubelere lezzet yolculuğuna çıkıyor. Bu lezzet yalnızca Paşa Döner şubelerinde halkla buluşuyor.

Eğitimli ve dinamik personeli, Türkiye'de ilk defa yüzde 100 piliç budundan imal edilen dönerleri ile piliç dönerde yeni bir çığır açan Paşa Döner, kazandıran franchise yapısıyla her geçen gün büyümeye ve damaklarda yer edinmeye devam ediyor.

Paşa Döner, Bakırköy’de açtığı 84. şubesiyle lezzet duraklarına bir yenisini daha ekledi. Cevizlik Mahallesi İstanbul Caddesi 11 numarada bulunan Paşa Döner’e 0212 571 03 08 numaralı telefondan sipariş verilebiliyor. Geniş bilgiye www.ipdpasadoner.com internet erişilebiliyor.

Kent Yaşam 

Editör: Haber Merkezi