Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akpolat, insan odaklı siyaset yapacaklarını belirterek, “CHP bu ülkenin kurucu partisidir, önümüzdeki seçimle birlikte iktidar partisi olacaktır” dedi.

Seçim dönemlerinde ve sonrasında gittikleri mahallelerde kendilerine olumlu yaklaşıldığını ifade eden Akpolat, “Biz hiçbir ayrım gözetmeksizin toplumun her kesiminden oy alacağız” diye konuştu.

SOL DEĞERLERİ İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ

Siyasi liderlerden Bülent Ecevit ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu örnek aldığını vurgulayan Akpolat, siyasetin genç ve dinamik bir işleyişe sahip olması gerektiğinin altını çizdi.

Gençliğin cumhuriyet değerlerinden uzak bir şekilde yetiştirildiğini ifade eden Akpolat, “Geçtiğimiz günlerde bir milletvekili, cumhuriyet dönemini reklam arası olarak ifade etti. Bence reklam arası 65 yıldır sağ iktidarlarla verildi. Önümüzdeki seçimle birlikte bu düzenden kurtulup sol değerleri iktidara taşıyacağız” dedi.

BİRLEŞİK HAZİRAN HAREKETİ CHP’YE KATILACAK

Ön seçime olan inancını yineleyen Akpolat, CHP’nin kendi içinde demokratik bir parti olduğunu söyledi. Akpolat, Gezi Parkı ruhunun CHP’nin kendisi olduğunu, buraya katılan çeşitli siyasal güçlerin seçimlerde CHP’yi destekleyeceğini öne sürerek, “Gezi Parkı bileşenlerinin oluşturduğu Birleşik Haziran Hareketi’nin (BHH) de önümüzdeki günlerde CHP’ye katılacağını göreceksiniz” diye konuştu.

Özgür Deniz KAYA-Kent Yaşam







Editör: Haber Merkezi