Sarıyer Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlığa 5. kez seçilen Darüşşafaka Muhtarı Hüseyin Sarıuçak, “Sarıyer yaşaması oldukça huzurlu bir ilçemizdir. Muhtarlar olarak bizler de Sarıyer’in mahallelerinde görevlerimizi büyük bir özveriyle sürdürüyoruz” dedi.

Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde  yapılan Sarıyer Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğ 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı yeni seçilen muhtarlara rozet takılmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından dernek tarafından hazırlanan Faaliyet Raporu programın sunumunu gerçekleştiren Zekeriyaköy Muhtarı Semra Özkaya tarafından okunarak oylamaya sunuldu. Kabul edilen raporun ardından Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı bir konuşma yaptı.

SARIUÇAK 24 OYLA 5. KEZ BAŞKAN SEÇİLDİ

38 üyesi bulunan Sarıyer Muhtarlar Derneği’nin Başkanı ve Darüşşafaka Muhtarı Hüseyin Sarıuçak 24 oyla 5. kez başkan seçilirken, diğer aday Büyükdere Mahalle Muhtarı Ali Yazıcı ise 10 oy aldı. Yazıcı, Sarıuçak’a görevinde başarılar diledi.

“MUHTARLAR GÖREVİNİ ÖZVERİYLE YAPIYOR”

Sarıyerli muhtarların sosyal ve kültürel anlamda gelişip, görevlerini başarıyla yapmasında emek ve çaba harcayan Hüseyin Sarıuçak, yaptığı konuşmada, “Bizlerin halka hizmet götürmesinde desteklerini esirgemeyen Sarıyer Kaymakamlığı ile Sarıyer Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Sarıyer yaşaması oldukça huzurlu bir ilçemizdir. Muhtarlar olarak bizler de Sarıyer’in mahallelerinde görevlerimizi büyük bir özveriyle sürdürüyoruz. Ben yeni dönemde seçilerek aramıza katılan tüm muhtar arkadaşlarımıza da hoş geldiniz diyorum” dedi.

GENEL KURULA KATILIM YOĞUN OLDU

Sarıyer Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 8. Olağan Genel Kurul’a İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, AK Parti Sarıyer İlçe Başkan Yardımcısı Tülin Hattat, meclis üyeleri Mehmet Delihasan, Meltem Yüce Pir, Hüseyin Coşgun, Sarıyer Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Saadet Göne Ergeç, eski Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, Sarıyer Belediyesi Muhtarlardan Sorumlu Birim Müdürü Gönül Kıral, Sarıyer İlçe Tarım Müdürü Yavuz Acar, Sarıyer İlçe Spor Müdürü Namık Şişman, Sarıyer’in eski muhtarları da katıldı.

Sarıyer Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Yönetim Kurulu Hüseyin Sarıuçak, Semra Özkaya, Sinan Demirci, Ali Gündüz ve Engin Manav’dan oluştu.

Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi