Her Ramazan ayında geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar programı bu yıl da kalabalık bir davetli grubunun katılımıyla gerçekleştirildi. Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, İYİ Parti İlçe Başkanı Dr. Cengiz Tamer, MHP İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Demir, Vatan Partisi İlçe Başkanı Mesut Çalışkan, Kaymakamlığa bağlı daire müdürleri, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sarıuçak, mahalle muhtarları ve STK temsilcileri ile gazilerle şehit ailelerinin bir araya geldiği iftar samimi ve sıcak bir havada geçti.

Davetlilerin oruçlarını açmasından sonra Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin konuklara hitaben yaptığı konuşmada, “Şehit ve gazilerimizin kahramanlıkları bizim varlık nedenimiz olmuştur. Onlar için ne söylesek ne anlatsak azdır. Bu vatanın bağımsızlığı, huzur ve güvenliği, bayrağımız, ezanımız için canlarını veren şehitlerimiz ile gazilerimiz bizi biz yapan ve millet olma bilincimizi oluşturan temel değerlerin ve şahit olduğumuz şanlı geçmişte sahip olduğumuz güçlü bağın aramızdaki en önemli halkalarından birini oluşturmaktadır. Tüm şehitlerimize ve vefat eden gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, yaşayan gazilerimize uzun ömürler diliyorum” dedi.

Bilgin daha önceki yıllarda olduğu gibi bu Ramazan ayında da şehit ve gazi aileleri ile ilçe protokolünün bir araya gelmesine neden olan iftar programına katkıda bulunan Korupark sahibi Ali Genç’e teşekkür etti. Ardından İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu yemek duasını gerçekleştirdi..

Tuncay Dağlı-Kent Yaşam

NOT: Haberin videosu alttadır

Editör: Haber Merkezi