“Herkesin bir hikâyesi vardır, yaşandığında iz bırakan, öğreten, unutulmayan” diyerek, sıradan insanların sıra dışı hikâyelerini anlattığı “Şimdi Bu Aşk Mı?” adlı kitabıyla yazarlığa adım atan Sarıyerli Rezan Özger’in yeni kitabı “Benim Karım Bir Melektir” de okuyuculardan büyük ilgi gördü.

Rezan Özger yeni öykü kitabı için, “Biz insanlar, yaşam denilen mozaiğin içinde farklılıklarımız ve hikâyelerimizle var oluruz. Biz ölür gideriz ama hikâyelerimiz yaşar. Kişilerin anıları da, parça parça da olsa insanlığın deneyimi olarak varlığını devam ettirir.

Ben de özellikle avukatlık yaşamımda karşılaştığım, hafızama kazınmış sıradan insanların, sıra dışı hikâyelerini yazdım ve okuyucularıma sundum” dedi.
Avukatlık mesleğiyle birlikte ressam ve yazar olarak toplumda saygın bir yer edinen Rezan Özger, çalışmalarını Kilyos’ta sürdürüyor.

Bugüne kadar yurt içi ve yurt dışında çeşitli sergilere imza atan Özger, Sarıyer’de düzenlenen Edebiyat Günleri ile kişisel imza günlerinde de okurlarıyla buluşuyor.
Puslu Yayıncılık’tan çıkan Rezan Özger’in kitapları tüm seçkin kitapçılardan edinilebilinir.

(Kent Yaşam)

Editör: Haber Merkezi