Önceki gün açılışı yapılan Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi açılışına çok sayıda vatandaş katılırken, amatör spor kulüp temsilcileri, MHP İlçe Başkanı Ahmet Altun ve bazı STK’lar da katılanlar arasındaydı.

Programda Gazeteci – Yazar Emre Kongar’ın imza günü, iftar etkinliği, Grup Rengarenk ve Suzan Kardeş konseri de yapıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adalet Mitingi’nde kendisine eşlik eden Hava Harp Okulu öğrencisi babası 63 yaşındaki Veysel Kılıç da etkinliğe katılanlar arasındaydı.

Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi’nde var olan spor tesislerinin yanı sıra, yıkılan alana amfi tiyatro ve Bakırköy’de yetişerek ebediyete uğurlanan 12 sanatçının büst açılışları yapıldı.

Mahkeme kararına göre kullanım hakkı halen Bakırköy Spor Vakfı’na ait ve encümen kararı ile 2730 metrekare yıkılacak denilerek 7 bin metrekare yıkımı yapılan tesisin mahkemeleri halen devam etmekte.

150 kişilik futbol alt yapı sporcusu dışında valeybol ve basketbol oynayan takımları da olan Bakırköy Spor Kulübü öğrencilerinin açılışta olmaması dikkat çekti.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi