Avcılar’a seçim otobüsüyle gelen Kemal Kılıçdaroğlu’na, İl Başkanı Murat Karayalçın, CHP Avcılar İlçe Başkanı Av. Yüksel Can, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Milletvekili Adayları Bihlun Tamaylıgil, Sibel Özdemir, Dr. Ali Şeker, Erhan Bozan'da eşlik etti. Avcılar’dan büyük ilgi gören Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde yapacaklarını anlattı.

YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN CHP'YE OY VERİN

“İstanbul şaha kalkarsa, Türkiye şaha kalkar. Sizden dört yıllık bir yetki istiyorum onların on iki yılda yapamadıklarını ben bir yılda yaparım. Yaşanacak bir Türkiye için gelin CHP’ye oy verin” dedi.
Bu yönde partililerden "söz" alan Kılıçdaroğlu, "Söz, ben de sizin için çalışacağım, çaba harcayacağım. Ülkemiz, çocuklarımız, geleceğimiz, güzel Türkiye'miz için emek harcayacağım" dedi.
Kılıçdaroğlu, “Başbakan Kemal” sloganları üzerine, “En büyük güvencem sizsiniz. Size inanıyorum, size güveniyorum. Sizler için çalışacağım. Her evde huzur, mutluluk olsun diye, Türkiye’de huzur olsun diye çalışacağım. Sizin için mücadele edeceğim. Çocuklarımız, torunlarımız, güzel Türkiye için çalışacağım. Tek umudum sizlersiniz” diye konuştu.13 yıldır iktidarda olanların hiçbir sorunu çözmediğini öne süren Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde yapacaklarını anlattı.

"ASGARİ ÜCRETİ BİN 500 TL YAPACAĞIM"

Yoksulluk ve işsizlik sorunun 4 yıl içinde bitireceğini söyleyen Kılıçdardar, "21. Yüzyılın Mega Projesi'ni açıkladık. Anadolu'da herkesin işi, aşı olacak. Hiç meraklanma emekli kardeşim; ister çatlasınlar, ister patlasınlar Ramazan ve Kurban Bayramı'nda birer maaş ikramiye vereceğim. Bana diyorlar ki 'Kaynağı nereden bulacaksın?' Avcılar’dan söz veriyorum, O kaçak saraya bağlanan bütün hortumları keseceğim. Asgari ücreti bin 500 lira yapacağım. Ayda 14 bin lira alınca zulüm değil de işçiye 1500 lira verince mi zulüm oluyor?" ifadelerini kullandı.

"BEN SABAHIN 6'SINDA 'OĞLUM PARALARI SIFIRLADIN MI?' DEMEYECEĞİM"

Kılıçdaroğlu, "Ankara'daki Bey'ler Erdoğan'a çalışıyor, Kılıçdaroğlu halka çalışıyor. Duysun Ankara’daki Beyler ben sabahın 6'sında "Oğlum paraları sıfırladın mı?" demeyeceğim. Benim bakanlarımın kasalarında para olmayacak" dedi. Kılıçdaroğlu, "Sizi seviyorum, inanıyorum, güveniyorum. Beraber Türkiye'yi değiştireceğiz. Kul hakkı yememeyi Ankara'daki Bey'lere öğreteceğiz. Sadece İstanbul'u değil, inşallah bütün Türkiye'yi şaha kaldıracağım.
Seçim otobüsü üzerinden toplanan binlerce kişiye gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür eden Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli ile birlikte vatandaşlara çiçek attı.

Senay BADUR-Kent Yaşam
 
Editör: Haber Merkezi