Kent Evleri ve Çocuk Kulüpleri yıl sonu etkinlik programında bir konuşma yapan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Avcılar’ın bir “Kültür ve Sanat Şehri” olduğunu belirterek, “Avcılar’da her genç bir müzik aleti çalabilecek ve her genç bir sanat dalıyla uğraşacak. Avcılar’da kültür ve sanata olan ilgiyi artırmak, çocuk, genç ve yetişkinlerimize sanatı sevdirmek gençlerimizin donanımlarını artırmalarına, öz güvenli ve sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine katkı sunmak amacındayız. Gençlerimiz okul dışında sanat ve sporla ilgilenir, bu alanlarda kendilerine hedefler koyarlarsa, madde bağımlılığı ve diğer kötü alışkanlıklardan uzak kalırlar. Donanımları ve özgüvenleri artmış güçlü, sağlıklı ve erdemli bireyler olarak hayata atılırlar. Avcılar’da çocuklarımız sanatın ve bilimin ışığında ilerliyorlar” dedi.

BARIŞ MANÇO KÜLTÜR MERKEZİ’NDE YIL SONU ŞENLİĞİ

Etkinlikler Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde şenlik havasında gerçekleşen etkinlikler, Barış Manço çocuk tiyatrosunun sahnelediği tiyatro oyunu ile başladı. Barış Manço Kültür Merkezi, Firuzköy Kent Evi ve Cihangir Kent Evi keman bölümü ve gitar bölümü öğrencilerinin sunduğu dinletiler katılımcılar tarafından büyük bir keyifle dinlendi. Programın sonunda öğrencilerin sergiledikleri performanslar izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

ÇOCUK KULÜPLERİ PİKNİKTE BULUŞTU

Avcılar Belediyesi Çocuk Kulüplerinde eğitim gören çocuklar ve aileleri, yıl sonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen piknikte buluştu. Avcılar Belediyesi Gümüşpala Paşaeli Piknik Alanı’nda gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar doğa ile buluşurken, kendileri için oluşturulan alanlarda eğlenme imkânı buldular.

Senay BADUR-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi