Avcılar Belediyesi Avcılar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün ortak organizasyonu olan “İlçe Belediye Başkanlığı Atletizm Yarışması”nda dereceye giren okul takımı ve öğrencilerinin ödülleri Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli tarafından verildi.

Avcılar Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ödül töreninde, her çocuğun bir spor dalıyla uğraşmasını istediklerini belirten Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, “Gençlerimizin donanımlarını artırmalarına, özgüvenli ve sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine katkı sunmak için spora ve sporcularımıza her türlü desteği sağlıyoruz. Avcılar'da her gencimizin sporla uğraşabilecek olanaklara sahip olması büyük önem verdiğimiz ve yoğun çalışmalar yürüttüğümüz bir konu. Bu gençlerimizin katıldıkları müsabakalarda elde ettikleri başarılar hepimizi sevindiriyor. Gururlarını bizimle paylaşan bu gençlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

İstanbul’un 5. Spor lisesinin temellinin yakında Avcılar’da atılacağını belirten Başkan Dr. Toprak Benli, “Gençlerin sporun her branşında çalışmalarını yapabilecekleri spor tesisleri oluşturacağız. Bu spor tesislerinin yanına İstanbul’un 5. Spor lisesini inşa ederek ilçemizde uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapabileceği olimpik spor alanı oluşturmayı arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

Avcılar Sahil Parkurunda yapılan İlçe Belediye Başkanlığı Atletizm Yarışması'nda "Yıldız Kızlar", "Yıldız Erkekler", "Genç Kızlar" ve "Genç Erkekler" gibi toplam altı kategoride dereceye giren takım ve sporculara ödülleri verildi. Kategorilerinde ilk üçe giren on dokuz okul takımı kupa ile ödüllendirilirken, dereceye giren on sekiz bireysel sporcuya ise madalya verildi.

Avcılar Belediyesi ev sahipliğinde yapılan ödül törenine Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Engin ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Tarhan Mencul katıldı. Senay BADUR-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi