İstanbul 17 aralıkta düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve 4 günü emniyette geçiren ve savcıya verdiği ifadenin ardından serbest bırakılan Abdullah Oğuz Bayraktar adliye çıkışında, "Adalete güveniyoruz. Biz imanlı itikatlı insanlarız. Adalet başka bir şey yok. Aklamaya çalışıyoruz. İftira da yok ortada. Hiçbir şey anlamadık. Allah yardımcımız olsun. Biz her şeye hazırdık zaten. Bu saatten sonra her şeye hazırdık." diye konuştu.

ADLİYE ÖNÜNDE SEVİNÇ GÖSTERİSİ

17 Aralık soruşturması kapsamında dün savcılık tarafından mahkemeye sevk edilen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Bayraktar'ın da aralarında bulunduğu 14 kişi mahkemece serbest bırakıldı. Adliye önünde bekleyen şüpheli yakınları, kararın ardından sevinç gösterisinde bulundu. Karardan hemen sonra Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'ndan çıkan Abdullah Oğuz Bayraktar, adliye önünde kendisini bekleyen otomobile bineceği sırada basın mensuplarına açıklama yaptı.

"ADALETE GÜVENİYORUZ"

Abdullah Bayraktar, "Adalete güveniyoruz. Biz imanlı itikatlı insanlarız. Adalet başka bir şey yok. Aklamaya çalışıyoruz. İftira da yok ortada. Hiçbir şey anlamadık. Allah yardımcımız olsun. Biz her şeye hazırdık zaten. Bu saatten sonra her şeye hazırdık" diye konuştu. Konuşmanın ardından Bayraktar'ın çevresini saran kalabalık tekbir getirdi. 

Editör: Haber Merkezi