Bihlun Tamaylıgil’e ziyaretlerinde CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Tutun, Ufuk Akın ve Erhan Güzel, CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Taşkan Uysal da eşlik etti.




Ziyaretlerine Çatalca Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cafer Dağ ve yönetim kurulu
üyeleri ile başlayan Milletvekili Adayı Bihlun Tamaylıgil, sonrasında Çatalca Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Muzaffer Ergün ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettti. Otobüsçüler ile sohbet eden ve sorunları dinleyen Tamaylıgil, gerçekleştirdiği ziyaret sırasında bir Çatalca özel halk otobüsünün direksiyonuna geçerek hatıra fotoğrafı çektirdi.




ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ


Muhtarlar Derneği Başkan Vekili Halil Aydın ve Çatalcalı mahalle muhtarları ile bir araya gelen Bihlun Tamaylıgil, Büyükşehir Yasası sonrasında çıkan sorunları muhtarlardan dinledi. CHP’nin seçim bildirgesinde muhtarların meclislerde söz sahibi olacağını söyleyen Tamaylıgil, muhtarlardan destek istedi.



Çatalca Muhtarlar
Derneği’nden, Çatalca Şoförler ve Otomotivciler Odası’na geçen İstanbul Milletvekili ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Bihlun Tamaylıgil, Oda Başkanı Sacit Şık ve yönetim kurulu üyeleri ile şoförlerin sorunlarını paylaştı.




Tamaylıgil, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel ile esnaf ve vatandaşlara da uğrayarak sorunları dinledi. Tamaylıgil, daha sonra Çatalca Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’nin açılışına katıldı.

Senay BADUR- Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi