CHP Başakşehir İlçe Başkanı olduğu dönemde İstanbul’un en aktif ilçe başkanı, belediye başkan adayı olduğu dönemde en çok çalışan belediye başkan adayı, şimdi ise en çok çalışan milletvekili adayı olarak adından söz ettiren Karabat, 7/24 esasına göre çalışmalarını sürdürüyor.





Sabaha karşı 5-6 saatlerinde taksi duraklarında taksici esnafıyla çay simit yiyerek seçim çalışmasına başlayan Karabat, daha sonra tekstil atölyelerindeki işçilerle buluşarak partisine destek istiyor.








BENİM SIRAM DEĞİL PARTİMİN SIRASI ÖNEMLİ




CHP’de üst sıralarda olanların ‘seçilemem' düşüncesiyle çalışma yapmadığı gözlenirken, Karabat, sıralamasına rağmen yaptığı yoğun çalışmalarla dikkat çekiyor.




“Benim sıram değil partimin sırası önemli, benim amacım CHP’nin iktidar olmasıdır” diyen Karabat, aksi bir düşünceyi kendisine ve partisine ihanet sayıyor.




Karabat, Türkiye siyasetine dair düşüncelerini şu cümlelerle ifade ediyor: “CHP’de siyaset yapan, CHP’ye oy veren veya vermeyen herkes, Türkiye’nin geleceği konusunda kaygı duyuyor.




Türkiye’nin geleceği önemli; çünkü gelinen noktaya baktığımda ürker ve korkar oldum.
Gidişatımız iyi değil, ülkemiz her geçen gün karanlığa götürülüyor. Daha büyük tehlikeler de kapımızda. Bunun için kişisel seçilmişlikten çok, ülkeyi düşünmek zorundayız.




Ben bir CHP’li ve vatandaş olarak bu kaygıları taşıdığım için çalışmalarımı yürütürken asla ‘Benim sıralamam iyi değil, bunun için asla az çalışayım’ demedim, diyemem.” Kent Yaşam
 
Editör: Haber Merkezi