Kağıthane Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki tüm park, bahçe, kavşak ve refüjlerdeki ağaç ve çiçeklerin bakımını düzenli olarak gerçekleştiriyor.



Sıcak yaz aylarında Kağıthane’deki değişik türdeki ağaçların ve çiçeklerin bakımı ile temizliği yapılırken, sulama işlemleri düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Görevliler, yaz aylarının aşırı sıcak geçmesi sebebiyle ağaç ve çiçeklerin olumsuz etkilenmemesi için çeşitli tedbirler alıyor. Lale, Nergiz, Sümbül ve değişik türde binlerce ağaca ev sahipliği yapan Kağıthane’de ağaç, çiçek ekimi ve bakımı devam ediyor. Park ve bahçelerde çiçek dikme faaliyetlerini de sürdüren ekipler, ağaçların daha sağlıklı kalması için budama çalışmalarını da ihmal etmiyor.



Sürekli gelişen Kağıthane’de yaşam alanlarının kurulmasıyla birlikte yeşile hâkim park ve bahçelerin de inşa edildiğini belirten Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ‘ Mevsimlik çiçek dikim çalışmalarımız sürekli devam ediyor. Şehir içi parklara, yeşil alanlara, orta refüjlere ve peyzaj düzenleme alanlarına binlerce mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştirdik. Belediye olarak her sene Kasım, Aralık, Mayıs ve Haziran aylarında mevsimlik çiçek ekim çalışmalarını gerçekleştiriyoruz’ dedi.
 

Editör: Haber Merkezi