İnönü Mahallesi Yağmur Düğün Salonu’nda gerçekleşen sünnet düğününe, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'in yanı sıra CHP Küçükçekmece Belediyesi ve İBB Meclis Üyeleri Fatih Üstünbaş, E.Ulaş Kaya ve eşi Gülen Kaya, CHP Grup Başkan Vekili Cevdet Ateş, CHP Milletvekili Aday Adayı ve Iğdırlılar Dernek Başkanı Av. Sinan Bayat, Zafer Dikici, Ekrem Kaya, Mikail Akdoğan, Oruç Oymak, Vedat Çağlar, Sezai Aynalı, Dr. Erdem Çankaya, Prof. Dr. İsmail Doğançalı, Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Cevahir Kayam ve eşi Doç. Dr. Saime Kayam, işadamları Turgut Atabey ve Ayhan Balıkçı'nın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.




İBRAHİM YILMAZ: BU SON KİRVELİK




Burakcan'ın kirvesi İbrahim Yılmaz, misafirlerine yönelik teşekkür ederken, her zamanki gibi espiri yapmaktan geri kalmadı. Kirveliğin Türkiye’de olduğu gibi Kars yöresinde de çok önemli olduğunu söyleyen Yılmaz, “Bizler Kars yöresi insanları olarak her anlamda iç içeyiz ve akrabayız. Kirvelikle akrabalık bağlarımızı biraz daha perçinlemiş olduk” dedi.



“Bu benim 6. kirveliğim” diyen Yılmaz, “Kürt, Terekeme, Yerli, Alevi, Ermeni derken son olarak Azeriye kirve oldum. Toplumsal barış adına ben üstüme düşeni yaptım. Bu son kirvelik” diyerek büyük alkış aldı. Burakcan'ın babası Turgut Tarhan da yaptığı konuşmada katılanlara teşekkür etti.



Kent Yaşam
 
Editör: Haber Merkezi