Sefaköy'de bulunan Dernek merkezinde gerçekleşen toplantının gündem maddelerinden en önemlisi 2014'de yapılan çalışmalar ve 2015'te nelerin yapılması gerektiğiydi.

4 SAAT SÜREN TOPLANTIDAN ÖNEMLİ KARARLAR ÇIKTI


Dernek Başkanı Av. Sinan Bayat'ın özetlediği 2014 yılı çalışma programı hakkında
görüşlerini belirten yönetim kurulu üyeleri ve eski başkanlar genel anlamda
çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Derneğin Kurucu Başkanı Aydın Şavluk, ikinci Başkanı Emirali Karaali ve üçüncü Başkanı Şükrem Aras'da sırasıyla söz alarak görüşlerini paylaşırken geçmiş 4 yılda zaman zaman çok önemli çalışmalara imza atıldığını, ancak zaman zaman da her toplumda olduğu gibi Iğdırlılar arasında da bazı olumsuz insanların olduğunu belirttiler.







IĞDIRDA BARIŞ ADINA SES OLDUNUZ

Geçtiğimiz sonbaharda Dernek Yönetimi'nin Iğdır'a gerçekleştirdiği gezide, başta Vali olmak üzere Iğdır'ı yöneten kaymakamlar, belediye başkanları, emniyet müdürleri ve ayrım yapmadan tüm siyasi partilere gerçekleştirilen ziyaretlerin Iğdır'da olumlu bir hava estirdiği ve bu temelde kaynaşma adına büyük adımlar atıldığına vurgu yapıldı. Söz alan yönetim kurulu üyeleri de 2015'de planlanan çalışmalar ve yapılması gerekenler hakkında görüşlerini sıralarken, dernek adına kurulan sitenin daha aktif hale getirilmesi ve
öğrenci burslarına da daha çok ağırlık verilmesi gerektiği önemle vurgulandı. Bu temelde işadamlarıyla buluşulmasının çok önemli olduğunu vurgulayan yöneticiler, Iğdırlıların daha çok ve arayı açmadan buluşması adanıda gerektiğinde dayanışma gecesi, gerektiğinde ise kültürel bazı etkinliklerin yapılması kararlaştırıldı.

BAYAT: "SİTE EN YENİ SÜRÜMÜYLE HİZMETİNİZE SUNULACAKTIR"

Açıklanan görüş ve belirtilen eksikliklerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sinan Bayat, "Bu temelde site en hızlı şekilde hayata geçirilecektir. Burada biraz aksama var kabül ediyorum. En yeni sürümüyle birlikte Iğdırlılar Derneği'ne yakışır bir görüntüyle sitemizi hayata geçireceğiz. Ve bu site Iğdırlıların adres bazında da toplandığı bir yer olmakla beraber aynı zamanda işadamlarımızın ilanlarının yayınlandığı ve derneğe gelir sağladığı bir organ olacaktır." şeklinde konuştu.



Editör: Haber Merkezi