Kurban Bayramına sayılı günler kala Bakırköy Belediyesi'nin tartışmalı kurbanlık ve satış yerleriyle ilgili,  Bakırköy kamuoyunun göterdiği tepkilere bir yeniside CHP'li bir meclis üyesinden geldi.

Atatürk Havalimanı yakınında E-5 karayolu üzerinde kurulu olan kurban satış alanının yarattığı çirkin görüntüye tepki gösteren CHP Beşiktaş ve İBB Meclis Üyesi Cevdet
Bayram, Sosyal Medya Twitter hesabı üzerinden görüntülü mesajları ile CHP'li Bakırköy Belediye Başkanı  Bülent Kerimoğlu'nu kınadı. 

İstanbulun Avrupaya açılan kapısı olan havaalanı yakınında böyle bir görüntünün ve kokunun, inanılır gibi olmadığını görüntülü mesajlarında ifade eden Bayram, "Milyonlarca gelen giden var. Nasıl izin verirsiniz" diye sorarak, "Bir arkadaşım arıyor yazma aynı partidensiniz, sadece güldüm. Yanlış ve doğru olmayan bir çalışmayı evet dememi bekliyorsun. Yanlış yanlıştır" diyerek kurban pazarından çektiği görüntüleri paylaştı. 
Kendisine telefonla ulaştığımız CHP Beşiktaş ve İBB Meclis Üyesi Cevdet Bayram, "Bu gün Erzincan'dan geldim ve gördüğüm manzara karşısında dehşete kapıldım. Söyleyecek her şeyimi de sosyal medya üzerinden söyledim. Söylediklerimin arkasındayım" dedi. 
Kamuoyu ve siyasi arenada büyük yankı yarayan bu görüntüler Bakırköylülerin tepkilerinin haklı olduğunu gösterdi. 
Selvi Sarıtaç

İŞTE O TWİTLER 










Editör: Haber Merkezi