"Yolsuzluk ve Rüşvet" soruşturmasında tutuklanan aralarında işadamı Reza Zarrab, Halk Bank Genel Müdürü Süleyman Aslan ve İçişleri Bakanı Muammer Güler ile Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğullarının da bulunduğu zanlılar, Haseki Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi.

CEZAEVİNİN YOLUNU TUTTULAR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında tutuklanan ve aralarında iki bakan oğlu ile iş adamı Reza Zerrab'ın da bulunduğu şüpheliler, Metris Cezaevi'ne getirildi.

KONVOY EŞLİĞİNDE GİRDİLER

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda çıkarıldıkları mahkemede tutuklanan ve aralarında İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Salih Kaan Çağlayan ve iş adamı Reza Zerrab'ın da bulunduğu şüpheliler, Metris Cezaevi'ne getirildi. Tutukluları taşıyan araçlar, konvoy eşliğinde cezaevine girdi.

YÜRÜYEREK GİRDİLER

Operasyon kapsamında tutuklanan ve memur olan şüpheliler, Paşakapısı Cezaevi'ne getirildi. Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda çıkarıldıkları mahkemede tutuklanan ve memur olan 3 şüpheli, Üsküdar'daki Paşakapısı Cezaevi'ne getirildi. Araçtan indirilen şüpheliler, yürüyerek cezaevine girdi. 

Editör: Haber Merkezi