Ankara Haberleri

ankara haberleri ve güncel ankara gelişmeleri, ankara ile ilgili tüm video, ankara fotoğrafları ve ankara haberleri Yaşam Gazetesi sitemizde


BELEDİYE

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, şoförlerin mülkiyet hakkı kapsamında çok önemli bir sorunun çözülmesine vesile oldu.

BELEDİYE

Danıştay, mahkemenin kararını bozarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'ni haklı buldu ve Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Projesi iptal edildi.

GÜNCEL

Ankara'da olduğu bildirilen bir dans kursundaki genç kızlar İnci Taneleri dizisindeki pavyon dansı sahnesindeki koreografiyi icra etti.

3.SAYFA

Bir eski koca cinayeti de Ankara'dan; eski eşiyle karşılaşan bir kız annesi 25 yaşındaki genç kadın başından vurularak öldürüldü.

SİYASET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP'nin yerel seçimde işbirliği teklifinin İYİ Parti tarafından reddedilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yavaş, partilerin...

3.SAYFA

Ankara'da komşular arasında çıkan kavga sonucu 2'si çocuk 5 kişi hayatını kaybetti.

GÜNCEL

AK Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz’ün kurduğu ilk yerli aşı fabrikası KeyVac, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla açıldı.

GÜNCEL

Halk TV'de sunuculuk yapan Ayşenur Arslan'ın teröristle ilgili sözleri nedeniyle soruşturma başlatıldı.

GÜNCEL
3.SAYFA

Ankara'da bulunan roket ve patlayıcı fabrikasında paniğe sebep olan bir yangın çıktı. Yangının görüntüsü sosyal medyadan paylaşıldı.

GÜNCEL

Ankara'da yaşadığı belirtilen kaçak göçmenden IŞİD sempatizanlığı temalı bir video geldi.

GÜNCEL

Ankara'daki fırtınada yaşananları görenler gözlerine inanamadı. Fırtına koltuğu havaya uçurdu.