Basın açıklaması Haberleri

basın açıklaması haberleri ve güncel basın açıklaması gelişmeleri, basın açıklaması ile ilgili tüm video, basın açıklaması fotoğrafları ve basın açıklaması haberleri Yaşam Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Dayanışma Platformu, Kahramanmaraş'ta yaşanan 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşları unutmadı.

3.SAYFA

Bireysel Silahlanmaya Hayır Platformu, Çağlayan Adliyesi önünde bir basın açıklaması yaparak bireysel silahlanmaya ‘hayır’ diyecek.

GÜNCEL

Kentsel dönüşüm yasasına karşı vatandaşlar Beyoğlu Belediyesi önünde bir eylem düzenledi.

BELEDİYE

Hüseyin Coşkun, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden alındı. Coşkun, gelişme sonrası bir basın açıklaması yaptı.

GÜNCEL

Esenyurt Kent Konseyi, Cumhuriyet Meydan'ında son yaşanan cinayet olayları ve göçmen sayısındaki artışa dikkat çekmek amacıyla bir basın açıklaması düzenledi.

BELEDİYE

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve belediye emekçilerine yönelik saldırı girişimine yönelik kınama mesajları devam ederken Maltepe Belediyesi emekçileri de...

GÜNCEL

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ basın açıklaması yaptı.

GÜNCEL

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, basın açıklamasında flaş açıklamalarda bulundu. Akşener, Sinan Oğan ve Muharrem İnce’nin taleplerine yeşil ışık...

GÜNCEL

CHP lideri Kılıçdaroğlu, canlı yayında basın açıklaması yaptı. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a terör ve sığınmacılar konusunda sert eleştiriler yönelterek, çok daha...

GÜNCEL

Muharrem İnce'nin basın açıklaması yapması bekleniyor. Kulislerde sorulan soru ise; "Muharrem İnce Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekiliyor mu?" şeklinde.

GÜNCEL

DEVA Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanlığı, önemli saha çalışmalarına imza atıyor.

GÜNCEL

Türkiye’de kadınların belediyelerde seçme ve seçilme hakkı kazanmasının 93. Yıl dönümüne ilişkin basın açıklaması yapıldı.