Cumhurbaşkanı adayı Haberleri

cumhurbaşkanı adayı haberleri ve güncel cumhurbaşkanı adayı gelişmeleri, cumhurbaşkanı adayı ile ilgili tüm video, cumhurbaşkanı adayı fotoğrafları ve cumhurbaşkanı adayı haberleri Yaşam Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

HDP Eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, siyaseti niye bıraktığını açıkladı. Demirtaş, HDP'ye sunduğu talebin gerekçesiz şekilde reddedildiğini söyledi.

GÜNCEL

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na koşulsuz destek vereceğini açıkladı.

GÜNCEL

İYİ Partili Uğur Poyraz katıldığı canlı yayında Muharrem İnce ile anlaşma sinyalleri verdi. İnce de Abdulkadir Selvi'ye yaptığı açıklamada yine...

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Adaylığını açıklayan Davut Turan, dünyanın başına geçeceğini ve eyalet sistemiyle ülkeleri eyalet şeklinde yöneteceğini söyledi.

GÜNCEL

Son dakika bilgisine göre; HDP'nin başta geldiği Emek ve Özgürlük İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı çıkarmama kararı aldı.

GÜNCEL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Gaziantep'te konuştu. Kılıçdaroğlu, "Saraylarda gözüm yok, sizin gibi yaşıyorum" diyerek nasıl bir Cumhurbaşkanı olacağını söyledi.

GÜNCEL

Son dakika bilgisine göre Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanı adaylarının Sinan Oğan olduğunu açıkladı.

GÜNCEL

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkında yorumlarda bulundu.