Dans Haberleri

dans haberleri ve güncel dans gelişmeleri, dans ile ilgili tüm video, dans fotoğrafları ve dans haberleri Yaşam Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

'İnci Taneleri' dizisindeki karakteri ve dansıyla adından söz ettiren Hazar Ergüçlü'ye, anlaşmalı olduğu marka tarafından zam yapıldığı bildirildi. Sosyal medyada...

GÜNCEL

Kadıköylüler geceleri evlerinin dibindeki yüksek ses müzik ve eğlence nedeniyle isyan etme noktasındalar.

GÜNCEL

Esenyurt'tan ilginç görüntüler gelmeye devam ediyor. Son olarak bir kız yol kenarında yaptığı hareketlerle ilgi odağı oldu.

GÜNCEL

Suriye'deki eğlence mekanlarından yapılan paylaşımlar gündemde. Suriyeli kızlar, gece kulüplerinde dans ettikleri videları sosyal medyadan paylaştı.

GÜNCEL

Antalya'da bir genç kız, trafiğin ortasında motordan inip arkadaki arabanın önünde dans edip twerk yaptı.

BELEDİYE

Sarıyer Belediyesi, kültür sanat kurslarında yıl boyunca enstrüman ve halk dansları alanlarında eğitim gören kursiyerler için yıl sonu gösterisi düzenledi.

GÜNCEL

Taksim'de Araplara özel açılan alkollü mekanda skandal görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde yere saçılan Türk Lirası ayaklar altında ezildi.

DÜNYA

Rusya Ukrayna savaşı devam ederken, Ukraynalıların gece kulüplerini tıklım tıklım doldurması dikkat çekti.

BELEDİYE

Kartal Belediyesi’ne bağlı 15 kreşte eğitim gören çocuklar hazırladıkları gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

GÜNCEL

Dans figürleriyle sosyal medyayı sallayan Memleket Partisi'nden Zonguldak Milletvekili adayı Cem Saygı'dan ilginç bir dans geldi.