Kısa sürede radyo ve televizyon programlarının en çok tercih edilen yüzü haline gelen, Radyo Programcısı Onur Karakoç,  sektöründe zirve isimleri Moral FM(96,8) radyosuna konuk etmeye devam ediyor.

Firmaların sahiplerini konuk ederek ve markalarının imajlarına kendi kaşesiyle değer katarak, onların markalaşma sürecinde firmalarının tanınırlığına yardımcı oluyor.

KARAKOÇ, radyodaki  ‘’Ekonomi ve Hayat’’ programına firmaların kuruluşundan bugüne onların başarı öyküsünü, gelişimini, faaliyet alanlarını, ürünlerini, yurt içi ve yurt dışı çalışmalarını tanıtarak sektörde öncü olmaları için onlara fırsat sağlıyor.

    Ülke ekonomimizin lokomotif fonksiyonunu üstlenen büyük şirketlerin, sivil toplum kuruluşlarını ve iş dünyasının birbirinden başarılı girişimcilerinin kendilerini tanıtmasına fırsat sağlayarak ekonominin lokomotifi yapıyor. 

Firmaların; yeni yatırımları, projeleri, beklentileri, hedefleri, yeni ürünleri, pazarları, reklamları ve stratejileri, haberleri gibi birçok konuda görüş, düşünce ve analizleri Onur KARAKOÇ’ un Moral FM' de hazırlayıp sunduğu ‘’ Ekonomi ve Hayat’’ programında dinleyicilerle buluşturmaya devam ediyor.

Kısa bir sürede iş dünyasının çok önemli isimlerini ağırlayan KARAKOÇ, " Asıl gayemiz üreten, çalışan, vatanını seven,  milli ve manevi değerlere sahip sanayicileri,  girişimcileri topluma tanıtmalıyız. Her geçen gün tüketim hastalığı hızla ilerlerken bu durum bizleri ekonomik buhranların içerisine sokmuştur. Tüketim hastalığına çözümler sunan üreticilere, sanayicilere ve iş insanlarına kulak vermeliyiz. Bu iş insanları bir taraftan ülkemizi ekonomik sahada temsil ederken, diğer taraftan çok ciddi olarak ülkemizde istihdam sağlamaktadırlar. Bizlerin toplum olarak yerli ve milli sanayicilerimize, üreticilerimize ve iş insanlarımıza sahip çıkmalıyız " dedi.

Ekonomi ve Hayat programına konuk olan İTO Başkanı Şekib Avdagiç; ‘’Ekonomik sorunların çözümü üretimden geçmektedir. Kur sistemleri üzerinden yapılan bütün hamle ve oyunlar ancak üretim, ihracat ile düzelir’’ dedi.

Ekonomi ve Hayat programına konuk olan Askon Genel Başkanı Sn. Orhan Aydın ; “Biz iş insanlarına düşen görev ülkemiz ekonomisini sağlam limanlara çekmektir. Bizi terörle, darbelerle yıkamayan ve bölemeyenlerin hedefi, ülke ekonomisidir. Bu nedenle onlara verilecek en güzel cevap ekonomisi güçlü bir Türkiye olacaktır” dedi. 

Ekonomi ve Hayat programına konuk olan Royal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Türkeş Öngel; " İş dünyasında güven sorunu vardır. Ancak bu ekonomik sorunları birlik, beraberlikle aşabiliriz. Toplumca milli ve yerli hareket etmeliyiz " dedi.