27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü çerçevesinde bu yıl ilki düzenlenen Beşiktaş Belediyesi Tiyatro Emek Ödülleri gecesine çok sayıda sanatçı ve sanatsever katıldı.

Beşiktaş Belediyesi, Tiyatro Emek Ödülleri Gecesi ile tiyatro sanatına emek vermiş oyuncular ödüllendirildi. 26 Mart’ta Suada’da gerçekleştirilen ödül töreninin açılış konuşmasını Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar yaptı.

Hazinedar, “27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü çok değerli sanatçılarımız ve sanatseverlerimiz ile kutluyoruz. Birincisini düzenlediğimiz Dünya Tiyatro Günü Emek Ödülleri Gecesinde tiyatromuzun emektarları ile bir arada olmak beni çok mutlu etti. Tüm sanatçılarımıza sonsuz teşekkürler” dedi.

Vokaliz grubunun da sahne aldığı gecenin sunuculuğunu Oyuncu Özge Özder ve Oyuncu Mert Yavuzcan yaptı.

Gecede, Yıldız Kenter, Haldun Dormen, Zihni Göktay, Zeliha Berksoy, Yücel Erten, Gencay Gürün, Müjdat Gezen, Gülriz Sururi, Dilek Türker, Göksel Kortay, Defne Yalnız, Deniz Türkali, Nedret Güvenç, Ferhan Şensoy, Rutkay Aziz, Genco Erkal, Ali Poyrazoğlu, Tamer Levent, Cihan Ünal, Işıl Kasapoğlu, Ayla Algan ve Haluk Bilginer gibi usta isimler Tiyatro Emek Ödüllerine layık görüldü. Ödülleri sanatçılara bizzat Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar takdim etti. Fidan UĞUR-Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi