Demokrat Parti (DP) Zeytinburnu İlçe Başkanlığı eski MYK üyesi Mimar Süleyman Uluocak’ın düzenlediği bayramlaşma programı ile ilçe binasında bir araya geldi.

Demokrat Partili, eski MYK üyesi Süleyman Uluocak’ın destekleriyle ilçede yaptığı  faaileyetlere teşekkür eden partililer, bayramlaşma öncesi yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirdi.

Bayramlaşma toplantısında konuşma yaparak katılımcılara teşekkür eden Süleyman Uluocak, islamiyetin barış, hoşgörü ve birleştirici bir din olduğunu söyleyerek “Heğimizin buruk geçen Ramazan bayramı kutlu olsun” dedi.  

Türkiye Cumhuriyeti Kurucu iradesini ve Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle andıktan sonra,  Soma Faciası'nda kaybedilen canları da unutmayan Uluocak, taşeronluk sistemine çözüm bulunmadığı sürece, memleketimizde daha bir çok canın yanacağını üzülerek sözlerine ekledi.

Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu meclis dışındaki diğer siyasi parilerin de ortak adayı olduğunu söyleyen Uluocak, "Merkez sağdaki yüzer gezer oylar kendilerine en yakın gördükleri AKP dışında, Cumhurbaşkanı adayı olarak milli ve manevi değerleri yüksek bir aday olan sayın Ekmeleddin İhsanoğlu üzerinde mutabık kalacaklardır” dedi.

Prof Dr Ekmeleddin İhsanoğlu’nun ilk turda halkın yüzde 52 oyunu alarak Cumhurbaşkanı olacağını iddia eden Süleyman Uluocak “Geçmişteki DYP ve ANAP seçmeni Cumhurbaşkanlığı seçiminde belirleyici bir rol üstelenecektir " diye konuştu.

Katılımcılarla yapılan sohbetin ardından, bayramlaşan partililer Ekmeleddin İhsanoğlu’na tam destek vereceklerini belirterek, ilçe binalarını Cumhurbaşkanlığı seçimleri için hazırlama kararı aldı.

Selvi Sarıtaç

 

 

 

Editör: Haber Merkezi