Arçelik markasının tüm koleksiyonlarının bir arada görülebileceği mağaza, yepyeni dekorasyonu, göze ve kaliteye hitap eden değerli ürünleriyle Bakırköy, İstanbul Caddesi üzerinde hizmet vermeye başladı. 5 katlı mağazada ‘Beyaz Eşya, Ankastre, Elektronik, Ev Tekstili’ gibi birçok ürünün yanı sıra Outlet ürünlerin satışı da müşteriye sunulan avantajlardan biri.

Detoks ve Sağlıklı Yaşam uzmanı Gül Kaynak’ın sunduğu “Arçelik ile Sağlıklı Yaşam Söyleşisi” programını yeni açılan mağazasında düzenleyen Erdiş, daha sağlıklı ve verimli bir yaşam için satışa sundukları ürünlerle neler yapabileceğini Bakırköylülere anlattı.
Mağazanın toplantı salonunda Bakırköylüler ile bir araya gelen Detoks ve Sağlıklı Yaşam uzmanı Gül Kaynak, zararlı toksinlerden kurtulmanın yollarını anlatarak, tükettiğimiz gıdalar kadar önemli bir diğer unsurun da pişirme metotları ve pişirdiğimiz ürüne ve güvenilir bir marka olmasına dikkat çekti. Katılımcıların sorularını cevaplayan Kaynak, gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, katılımcılara ve Nurdan Erdiş’e teşekkür etti.
Program sonrası yeni açtığı mağaza ile ilgili konuştuğumuz Erdiş, teknoloji ilerledikçe kişilerin ihtiyaçlarının değiştiğini ve hızlı geçen koşuşturma içinde sağlıklı yaşamanın önemine değindi. Sık sık yapacakları etkinliklerle ve satışa sunacakları indirimli ürünlerle, ihtiyaçlara karşılık vermeyi hedeflediklerini belirtti.
Selvi Sarıtaç

 
Editör: Haber Merkezi