15-16-17 Mayıs’ta Haydar Aliyev Parkı’nda gereçekleştirilecek olan Edebiyat Günleri’nde bu yıl da ülkemizin tanınmış bir yazarına Beyaz Martı Edebiyat Ödülü verilirken Sarıyerli bir edebiyatçı da aynı şekilde ödüllendirilecek.
Sarıyer’de yaşayan halkın okuma ve yazmaya olan ilgilerini arttırmak, edebiyatın bütünleştirici etkisiyle öğrenci, öğretmen ve edebiyatseverleri, edebiyat dünyasının önde gelen isimleriyle buluşturmayı amaçlayan Edebiyat Günleri’nde yine birçok yazar, şair ve sanatçı ilçeye gelip, söyleşi, panel, konferans ve imza günlerine katılacak.
KOMİSYON ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Türkiye genelinde edebiyatçılara açık olan 4.Sarıyer Edebiyat Günleri ve Öykü Yarışması’nın organize komisyonunda yer alan edebiyatçılarla Sarıyer Belediye Meclisi Kültür sanat Komisyonu üyeleri Belediye Başkan Yardımcısı İsmal Erdem başkanlığında belirli günlerde toplanıp, yapılacak etkinliklerin içeriğini belirliyor.
Komisyonda Sarıyer Belediyesi Kültür Müdürü Filiz Coşkun, Sarıyer Edebiyatçılar Platformu Başkanı Rezan Özger ile üyeler İbrahim Balcı, Tuncay Dağlı, Cafer Hergünsel, yazar Halil Genç, Edebiyat Öğretmenleri Ercan Zor ve Ayşe Şener Bumedien, Sarıyer Belediyesi Meclisi Kültür Komisyonu Üyeleri Aysin Günen, Sevim Yalınkılıç, Veysel Yeşil, Hayrettin Dereli ve Kültür Müdürlüğü ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personelleri Önder Kömür, Özcan Aydın ve Yağmur Karaahmetoğlu bulunuyor.
Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, Sarıyer Edebiyat Günleri kapsamında düzenlenen ‘Herklesşn Bir öyküsü var’ adlı öykü yarışmasına okuyucuyla buluşmak isteyen tüm yazarları katılmaya davet etti.
 

Editör: Haber Merkezi