Kaynaşma toplantısında bir konuşma yapan CHP Fatih Kadın Kolları Başkanı Burcu Özbek, siyasetin toplumu ayırmaksızın tüm bireyler için yapılması gerektiğine inandıklarını belirterek, ‘Yol haritamızı insanları ayrıştırmadan partimizin ilkeleri doğrultusunda Fatih’in sosyal, ekonomik ve demokratik yapısına bakarak ilçe yönetimimiz, meclis üyelerimiz ve siz kadınlarımızın bizlere kattığı deneyimlerle seçim çalışmalarımıza katkı sunacağınızı ümit ediyorum. Hedefimiz 2019 seçimlerinde yerel seçimlerde Fatih Belediyesi’ni almak ve sonra da partimizi iktidarı için çalışmak olacak. Din, dil, ırk, mezhepsel, bölgesel ve kayırmacı tavrımızdan uzak durmalıyız. Özgürlük, eşitlik, kardeşlik çercevesi içinde tüm kadınlarımızı bizlerle beraber çalışmaya davet ediyoruz’ diye konuştu.

Daha sonra söz alan CHP Fatih İlçe Başkanı Soner Özimer ise 400 bin nüfuslu Fatih ilçesinde kadınların kesinlikle siyasette aktif olarak görev alması gerektiğini belirterek, ‘Fatih’e kadın elinin kesinlikle değmesi lazım. Eğer ele ele verirsek partimizi Fatih’te iktidar yapabiliriz. Kadın örgütlenmesinin ilmek ilmek örülmesiyle elde edemeyeceğimiz hiçbir şey olmaz. Şimdiden hepinize çalışmalarınızda başarılar dilerim’ diye konuştu.

Konuşmaların ardından CHP Fatih eski Kadın Kolları Başkanı Arzu Büyüksoy’a verdiği emeklerden dolayı yeni İlçe Kadın Kolları Başkanı Burcu Özbek tarafından bir plaket verilerek, Büyüksoy’un doğum günü kutlandı.  Fatih İlçe Örgütü Kadın Kolları üye kadınların kendi elleriyle yaptıkları pastalar, börekler toplantıya katılan misafirlere ikram edildi.

FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi