Eğitim-öğretimde olduğu kadar sosyal ve kültürel faaliyetlerdeki başarısıyla da dikkat çeken Sarıyer Balahatun İlkokulu Halk Oyunları Ekibi, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmada Geleneksel dalda İstanbul birinciliğini elde etti.

23 Şubat Cumartesi günü yapılan yarışmada Karadeniz yöresine ait halk oyunlarını sergileyen ve İstanbul birincisi olan Sarıyer Balahatun İlkokulu Halk Oyunları Ekibi’nin başarısı okul yönetecileri kadar öğrenci ve velileri de mutlu etti.

MARMARA BÖLGE ŞAMPİYONLUĞU HEDEFLENDİ

Halk oyunları eğitmeni Barış Gülünc tarafından çalıştırılan Sarıyer Balahatun İlkokulu Halk Oyunları Ekibi, Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan Marmara Bölge Yarışması’nda da birincilik almayı hedefleyerek, çalışmalarını bu doğrultuda sürdüyor.

İstanbul birinciliğini elde etmelerinden duyduğu sevinci öğrencileriyle paylaşan Balahatun İlkokulu’nun başarılı müdürü Temel Kurt, “Bu gururu Sarıyer'i temsil ederek bize yaşatan antrenörümüz Barış Gülünc ile tüm öğrencileri ve ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.

İŞTE O BAŞARILI EKİP

Halk oyunları yarışmasında İstanbul birincisi olan ekipte Ela Önderen, İrem Oruç, Defne Erdemir, Merve Hilal Sezgin, Aysima Maden, Hanife Zeynep Danış, Beyza Oruç, Özge Tunç, Hafsa Nur Kılıç, Özlem Tezcan, Elif Ecrin Keleş, Güller Koç, Ecrin Demircan, Asya Keskin yer alıyor.

Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi