Somali cumhurbaşkanının oğlu, İstanbul’da ölümlü bir trafik kazasına karıştı. Fatih’te geçen hafta meydana gelen kazada, motosikletli kurye Yunus Emre Göçer yaşamını yitirdi. Motosiklete çarpan aracın sürücüsü olan Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu, kazanın ardından polis merkezine götürülüp serbest bırakıldı.

OTOMOBİLLE ÇARPTI, YOLA SAVURDU

Kennedy Caddesi, Avrasya Tüneli çıkışı Zeytinburnu istikametinde 30 Kasım Perşembe günü öğlen saatlerinde meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Yunus Emre Göçer (38)'in kullandığı motosiklete, Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud'un kullandığı otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisi ile yola savrulan Göçer ağır yaralandı. Kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Göçer için Maltepe, Gülsuyu Mahallesi'nde bulunan cemevinde cenaze töreni düzenlendi. Göçer'in cenazesi Başıbüyük Mezarlığı'nda toprağa verildi.

MOTORCUNUN BABASI: 2 ÇOCUĞU ORTADA KALDI

Cenazede konuşan Yunus Emre Göçerin babası Metin Göçer, "Profesyonel bir motosiklet kullanıcısıydı. Benim oğlum kazaya değil de cinayete kurban gitti. Ben adalet istiyorum. Benim çocuğuma çarpan sürücü kim olursa olsun gerekli cezayı çekmesini istiyorum. Bu olayın örtbas edilmesini istemiyorum. Cumhurbaşkanı da, başbakanda, bakanda olsa gerekli cezayı çekmesini istiyorum. 2 çocuğu ortada kaldı. Bir insanlık dramıdır bu. Benim başıma geldi, düşmanımın başına gelmesin" dedi.

Cem Garipoğlu'nun intihar etmeden önceki görüntüleri çıktı Cem Garipoğlu'nun intihar etmeden önceki görüntüleri çıktı

 BAKAN’DAN AÇIKLAMA

Kazaya ilişkin Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan açıklamalarda bulundu.

Tunç, “Ortada bir kusur varsa, sıfatı ne olursa olsun, bunun takipçisi olunacaktır.” diyen Bakan Tunç, “Kim suç işlemişse konun karşısında eşittir. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığımız konuyu takip etmektedir.” ifadelerini kullandı.

YURTDIŞI YASAĞI

Son dakika bilgisine göre, Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu hakkında yurt dışı çıkış yasağı verildi.

Editör: Editör Yazar